Előadóink - Barkó Judit

Barkó Judit

Az elmúlt 21 év első felét azzal töltöttem, amire nem vagyok túl büszke, de a tanulás útja volt bizonyosan. Olvastam, tanultam, találkoztam gurukkal, mesterekkel, tanítókkal és bizony beleestem a spirituális gőg összes csapdájába. Kérés, kérdezés nélkül is gyógyítottam, mert azt hittem, ezért árasztanak el a különféle képességek. Elájultam magamtól, hogy látok aurát, érzékelem az eseményeket, lelki és fizikai állapotokat, előző életeket, s tudom a válaszokat. Kezdtem azt hinni, megvilágosodtam. J Sok fájdalom, csalódás értetlenség, tévedés után ébredtem rá, nemtudomságom ürességére. Később pedig arra, hogy ez is csak egy állapotom az örök változóban.

Néhány évvel ezelőtt még csak hárman, négyen jöttünk össze vasárnaponként az otthonomban, de amikor már 16-an voltunk az apró nappaliban, éreztem, hogy változtatni kell. Azóta Budakeszin az Aqua Panzió lett a Kurzusok helyszíne. Jól emlékszem, amikor még a konyhában kitaláltuk az Önista szót, hogy mindenki tudjon otthon mondani valamit, hova is jár vasárnaponként. A kreált szó amúgy csak annyit jelent, amennyit Neked jelent J. Nem önzés, és nem izmus, vagy ológia, csak út, ami kint is, bent is járható, de Önmagadhoz vezethet, ilyen –olyan kitérőkkel.

A Tiéd lehet a világ foglalkozásaira is nagy szeretettel várlak, ha kíváncsi vagy arra, hogyan is működsz valójában, hogyan függ a jól-léted saját magadtól. Barkó Judit angol-magyar szakos tanár, évekig tolmácsolt, idegenvezető volt, dolgozott kórház orvosi könyvtárában, havat is lapátolt, volt butikban eladó, kislányként manöken, tanított nyelviskolákban és általános iskolában, 17 éve a Duna Televízió szerkesztő-műsorvezetője, rendszeresen publikál az Elixír magazinban, kifejlesztette saját kommunikációs tréningjét és kurzusokat tart.

Modul: Boldogságunk kulcsa: a gondolataink teremtő ereje és a tudatosság
Árak