Előadóink - Kökény Tibor

Kökény Tibor

Civilben
pszichológusi végzettséggel, több év gyakorlati terápiás tapasztalattal, valamint 10 év egyetemi oktatói múlttal rendelkezem. Érdeklődési köröm a személyiség-lélektanhoz, ezen belül a transzperszonális pszichológiához húz, valamint az egészségpszichológiához, konkrétan a mozgásos és táplálkozási területekhez. A készülő doktori disszertációm is a vegetárizmus kérdéskörét járja körül.

Bár nem szeretem a címek, végzettségek sorolását, ezen a felületen ennek is helyt kell adni. 10 éve készítünk egy jógamagazint a magyarországi gyakorlóinknak (Gjána Gangá címmel), ehhez 2003-ban megszereztem az újságírói képesítést is. A jógához pedig van nemzetközi jógadiplomám és hazai rekreációs sportoktatói végzettségem.

Szeretem a gondolkodó és aktív emberek társaságát, akikkel kölcsönös tiszteletben tudunk együttműködni, és pozitív célokat megvalósítani. Hitem szerint a tiszta pedagógia fontossága egyre nagyobb a világban, mellyel nem kizárólag az akadémikus ismeretek kereteire, hanem a kultúra továbbadására, valamint a tudat fejlődésére is gondolok.


Vélemények a modulról és az előadóról
Tematika
Árak