Előadóink - Milunovits Dragan

Milunovits Dragan

Az elmúlt 2 évtizedben nagyon sok olyan ember keresett meg, akik elég komoly problémákkal küzdöttek. A problémák nagy része érzelmi/párkapcsolati, gazdasági vagy egészségi volt, a legtöbbjük talán mégis az első kategóriába tartozott. A tanácsadások során az derült ki, hogy az adott problémák ismétlődnek – az egyén újra és újra ugyanazokat a köröket járja kapcsolataiban, élethelyzeteiben, ám egyáltalán nem, vagy csak igen keveset tanul belőlük.

A tapasztalatom az, hogy a legtöbb probléma még a korai gyerekkorban, a ránk telepedett külvilág hatására – de főleg a szülők és azok női-férfi szerepének erőteljes mintájára, azok tudattalan lemásolásának vagy tagadásának hatására alakul ki. Ez meghatározó hatással lehet későbbi kibontakozásunkra az élet valamennyi területén.

A sikeres megoldás a probléma okának mélyrehatóbb megértésében és a konfliktusok tudatos feldolgozásában keresendő. Az egyszerű, könnyen elsajátítható, tudatos jelenlétet fejlesztő gyakorlatok nagyon sokat segíthetnek ebben.

A Tiéd lehet a világ képzés keretein belül olyan elméleti tudást és gyakorlati tapasztalataimat szeretném megosztani a hallgatókkal, amelyek segíthetik a problémák, kudarcok, konfliktusok jobb megértését, azok tudatosabb feldolgozását és oldását, valamint jövőbeni elkerülését.

- Ha érdekel az, hogy miért követed el újra és újra ugyanazokat a hibákat;

- ha szeretnéd jobban megérteni, honnan erednek erősségeid és gyengéid;

- ha szeretnéd tisztábban látni, hogy szüleid mit miért tettek rosszul és el szeretnéd kerülni azt, hogy ez megismétlődjön saját és gyermekeid életében;

- ha szeretnéd tudni, mi az amit tehetsz magadért, a jól-létedért…

Milunovits Dragan 1965. augusztus 3-án 5 óra 45 perckor született, Zentán. Gyerekként eléggé visszavonult volt, már akkor is nagyon mélyen foglalkoztatták a természeti és főleg a természetfeletti jelenségek. Meditációval 1982 óta foglalkozik.
Huszonhárom évig az indiai Maharishi féle nemzetközi meditációs társaság aktív szervezője, majd 1990-től sikeres oktatója volt. Svájcban főiskolai diplomát szerzett a kreatív intelligencia tudományából, majd Hollandiában a Maharishi Nyitott Egyetem tanáraként vezette a MOU műholdas oktatási TV-csatorna magyar nyelvű adását.
Néhány éve visszavonult és azóta a saját útját járja. A meditáció tanítását nyugati és keleti tanítóktól, majd később főleg saját tapasztalatából sajátította el. Most többek között Síva csend-meditáció oktatásával, életmód-tanácsadással, ájurvédával (india ősi természetgyógyászatával), zene- és hangterápiával, keleti nyelvek tanulmányozásával és indiai szakácsművészettel foglalkozik. Jelenleg barátaival egy teljesség központú, tudatosságot fejlesztő holisztikus meditációs iskola létrehozásán dolgozik.Vélemények a modulról és az előadóról
Modul: Oldás – miért érdemes nyitottnak lenni, és hogyan válhatunk azzá
Árak